dimarts, 10 de desembre del 2013

FIRA DE SANTA LLÚCIA

Dimarts 17 hem anat a Barcelona i hem visitat la fira de Santa Llúcia, una de les tradicions més esteses a Catalunya. De camí a Barcelona, hem compartit el viatge amb un altre grup d´aula d´acollida de l´Alt Penedès. Un cop a la fira hem trobat les figuretes típiques del pessebre, arbres de nadal i d´altres productes artesans, hem fet una entrevista a uns firaires i hem cagat el tió!
Tot seguit hem"fet un tastet" de Barcelona ja que gràcies a la Mireia Pintó hem pogut veure alguns dels monuments més representatius de Barcelona. Gràcies Mireia per ajudar-nos i gràcies també a la Montse per acompanyar-nos en aquest dia tan especial. Grans persones...

Espero que l´experiència hagi estat bona, jo vull dir-vos que m´ho he passat molt bé amb vosaltres, i crec que la Montse també! Només dir que és una pena que no hagi vingut el Jorge i que sou un grup molt especial... Em sento molt orgullosa de tot el que esteu progressant i us agraeixo tot el que estic aprenent de vosaltres...de les vostres cultures...Gràcies....Us desitjo molt BON NADAL I UN MILLOR 2014!
Su












2 comentaris:

  1. M'alegra hagiu gaudit d'un dia nadalenc a Barcelona; una ciutat preciosa i plena de cultura i tradicions catalanes!
    Un petó per a tots i Moltes gràcies a vosaltres! Fins la propera!! ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ah, i aprofito per desitjar-vos un Feliç Any 2014, ple de noves experiències!!!
      Una abraçada;
      Mireia Pintó

      Elimina